ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 08:00-15:00 (ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ)

Αρχική / Τρόποι παραγγελίας, πληρωμής και αποστολής

Τρόποι παραγγελίας, πληρωμής και αποστολής

 

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

  1. Μέσω του eshop: Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και παρακολουθείστε την εξέλιξή της. Πριν την οριστική υποβολή της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης του site μας, τσεκάροντας το σχετικό τετραγωνάκι.
  2. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας: Καλέστε μας στο 2105777037 για να παραγγείλετε, τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-15:00.
  3. Μέσω του φυσικού καταστήματός μας: Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά στο Περιστέρι, Αρκαδίας 48 και επωφεληθείτε της επιπλέον έκπτωσης 10% που σας παρέχουμε, αρκεί να μας ενημερώσετε προκαταβολικά ότι έχετε επισκευτεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η έκπτωση αυτή ισχύει επίσης και στην περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, αλλά επιλέξετε να πληρώσετε και να παραλάβετε στο κατάστημα. 

 

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

  • Με μετρητά, καταβάλλοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο συνεργαζόμενο courier ή στο κατάστημά μας. Ειδικά για την περίπτωση αποστολής με courier, η αντικαταβολή χρεώνεται 2,00€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας. Ο τρόπος πληρωμής με μετρητά ισχύει για παραγγελίες κάτω των 500€*.
  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, χρησιμοποιώντας Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή Discover. Σας ενημερώνουμε ότι όλες αυτές οι κάρτες γίνονται δεκτές μόνο για πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας κατάστηματος. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα στο φυσικό μας κατάστημα, γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, Mastercard ή Maestro.
  • Με χρέωση του λογαριασμού σας VIVA wallet, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συνδεδεμένη κάρτα σας, ή με τυχόν διαθέσιμα χρήματα που έχετε φορτίσει το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι .
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (υποχρεωτική σε περίπτωση παραγγελίας για αποστολή εκτός Ελλάδος):
    • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ETHNGRAA) - Δικαιούχος: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ - IBAN: GR06 0110 1640 0000 1640 0440 406
    • Alpha Bank (CRBAGRAA) - Δικαιούχος: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ - IBAN: GR86 0140 1570 1570 0200 2009 933

Προκειμένου να εντοπιστεί και εγκριθεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ΕΠΩΝΥΜΟ σας και τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που θα λάβετε αφού την ολοκληρώσετε. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, διαφορετικά η παραγγελία σας ακυρώνεται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα ή στην Alpha Bank και επιθυμείτε να κάνετε κατάθεση ποσού από διαφορετική τράπεζα (και από το εξωτερικό), θα προκύψουν έξοδα εντολής μεταφοράς. Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα εντολής μεταφοράς επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

 

Αποστολή προϊόντων

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα με την ΕΛΤΑ Courier. Για αποστολές εκτός Ελλάδος, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν υποβάλετε την παραγγελία σας, καθώς τα έξοδα των μεταφορικών διαφοροποιούνται σημαντικά.

 

Τρόποι παραλαβής παραγγελίας

  • Με την ΕΛΤΑ Courier, στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα ορίσετε στην παραγγελία σας.
  • Με παραλαβή από το κατάστημα "ο κόσμος του μωρού". Στην περίπτωση αυτή, θα λάβετε email ή τηλεφωνική κλήση όταν είναι έτοιμη η παραγγελία σας, ώστε να περάσετε από το κατάστημα μας να την παραλάβετε εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών. Εάν για λόγους ανωτέρας βίας δεν έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στο κατάστημα μας εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, είναι απαραίτητο να μας το γνωστοποιήσετε τηλεφωνικά ή με αποστολή email. Σε κάθε περίπτωση, η παραγγελία ακυρώνεται εάν δεν παραληφθεί από το κατάστημα μας εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.

 

Έξοδα αποστολής

  • Για τις αποστολές με ΕΛΤΑ Courier εντός Ελλάδος, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00€. Οι παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν επιπλέον επιβάρυνση 2,00€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας. Για τις αποστολές στο εξωτερικό, τα μεταφορικά υπολογίζονται διαφορετικά και είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν παραγγείλετε.
  • Για παραλαβή από το κατάστημα μας, δεν έχετε καμία επιβάρυνση.

 

Χρόνος παράδοσης

Η παραγγελία σας παραδίδεται από εμάς στην ΕΛΤΑ Courier αυθημερόν ή μέσα στις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα υποβολής της. Εξαιρούνται τα προϊόντα που πρέπει να προ-παραγγελθούν, για τα οποία χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο τον οποίο και θα σας γνωστοποιήσουμε. Εάν για λόγους ανωτέρας βίας δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποστείλουμε την παραγγελία σας εγκαίρως, θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά. Αφού παραδώσουμε την παραγγελία σας στην ΕΛΤΑ Courier, ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει στα χέρια σας κυμαίνεται από 1 μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες (εντός Ελλάδος). Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει επιπλέον 4 εργάσιμες ημέρες κατά τις εορταστικές περιόδους και για αποστολές σε δυσπρόσιτα μέρη. Επίσης, η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά και για άλλους έκτακτους λόγους, όπως αυξημένος φόρτος εργασίας της εταιρίας Courier, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές, απεργίες, ατυχήματα, κλπ. Για να σας βοηθήσουμε να αναζητήσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2105777037 (Δευ-Παρ, 10:00-16:00), ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μέσα στο site μας, ή στέλνοντας email απευθείας στη ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@okosmostoumorou.gr. Για τις αποστολές εκτός Ελλάδος, ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας δεν αποτελεί ευθύνη της ΕΛΤΑ Courier, ενώ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που τον καθιστούν δύσκολα προσδιορίσιμο.

 

Επιστροφή ή/και αντικατάσταση προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων, διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης και Πολιτική Επιστροφών στο site μας.

 

*Tο υπουργείο Οικονομικών θέτει σε ισχύ το νομοσχέδιο για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές άνω των 500 ευρώ, η πληρωμή να γίνεται αποκλειστικά μέσω καρτών ή ηλεκτρονικών πληρωμών από τα συστήματα web banking των τραπεζών.