ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 08:00-15:00 (ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ)

Αρχική / Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

 

Επί 70 χρόνια, στην ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Παραγωγής και Εμπορίας Βρεφικών και Παιδικών ειδών «ο κόσμος του μωρού», συμπορευόμαστε με καταστηματάρχες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και με σεβασμό, υπευθυνότητα και συνέπεια, μεγαλώνουμε μαζί γενιές Ελλήνων!

Τα προϊόντα που παράγουμε τα σχεδιάζουμε και τα κατασκευάζουμε στην Ελλάδα με επαγγελματική τεχνογνωσία και δεοντολογία, μεράκι, δημιουργικότητα, πολύχρονη εμπειρία και οικολογική συνείδηση με πρωταρχικό γνώμονα τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας και αισθητικής, άνεσης και καινοτομίας. Τις πρώτες και βοηθητικές ύλες τους τις προμηθευόμαστε από επιλεγμένους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους ώστε να είναι πιστοποιημένες ως υγιεινές για βρέφη, φιλικές προς το περιβάλλον και για τις υψηλές τους προδιαγραφές.

Τα προϊόντα που εμπορευόμαστε τα επιλέγουμε προσεκτικά, με αμείωτο ενδιαφέρον και με τα ίδια κριτήρια από ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρίες αναγνωρισμένες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των παραγόμενων προϊόντων τους.

Σήμερα, μετά από τρεις γενιές στην οικογενειακή επιχείρηση και έχοντας καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές βρεφικών και παιδικών ειδών στην εγχώρια αγορά, παντρεύουμε, με πίστη στις αυθεντικές παραδοσιακές αξίες και αρχές της πρώτης γενιάς, την πολύτιμη κληρονομιά και πείρα της δεύτερης με τις επιστημονικές γνώσεις και φρέσκιες ιδέες της τρίτης. Έτσι, συνεχίζουμε με ζήλο, ανανεωμένη ταυτότητα και σύγχρονη ματιά να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας, να ενισχύουμε την ελληνική οικονομία, να αναλαμβάνουμε έμπρακτα κοινωνική ευθύνη και να υποστηρίζουμε την ελληνική κοινωνία, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ανταγωνιστικών προϊόντων με αναλλοίωτη ποιότητα και αισθητική και προσιτές τιμές και παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ωστόσο, η πεμπτουσία της ηθικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς μας είναι το αδιάκοπο φιλανθρωπικό μας έργο, το οποίο συνίσταται σε συνεχείς δωρεές βρεφικών και παιδικών ειδών σε ελληνικούς κοινωφελείς οργανισμούς και άπορες μέλλουσες και νέες μητέρες.

Αφουγκραζόμενοι τις εξελισσόμενες ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των νέων γονέων, εμπλουτίζουμε συχνά τη συλλογή των διαθέσιμων προϊόντων μας με νέα είδη και εμπνεόμενοι από τις μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας και τις διαφορετικές προτιμήσεις των σύγχρονων γονέων, ανανεώνουμε συχνά το ύφος των προϊόντων που διαθέτουμε με μοντέρνα σχέδια και χρώματα για τολμηρούς γονείς και κλασσικά σχέδια και χρώματα για ρομαντικούς γονείς.

Ως κάθετη μονάδα παραγωγής, έχουμε τη δυνατότητα να εκτελέσουμε ειδικές, εξατομικευμένες παραγγελίες, σύμφωνα με τις επιθυμίες και προδιαγραφές του κάθε πελάτη μας, προτείνοντας λύσεις και παρέχοντας επιλογές μέσα από μια μεγάλη συλλογή διαθέσιμων υφασμάτων.

Η ικανοποίηση και η ανταπόδοση των συνεργατών μας αποτελούν την επιβράβευση και την ανταμοιβή μας και, εν τέλει, το αμοιβαίο όφελος από τη μεταξύ μας συνεργασία και μας δίνουν το σθένος να εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε μαζί, να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες της κάθε εποχής και να είμαστε νικητές! Με όπλα την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας στο παρελθόν, πετυχαίνουμε στο παρόν και με τα ίδια εφόδια οραματιζόμαστε και επενδύουμε για το μέλλον!

 

Οικογένεια Κοσμίδη και συνεργάτες